Styrelse

Uppdrag

Brf föreningar

⁄01

brf körsbärsgläntan

Bland åkrar och ängar i den populära familjeidyllen Kareby Äng ligger grannskapet Körsbärsgläntan. Med naturen, lekplatser och kompisar utanför dörren är det aldrig långt till nästa äventyr. Körsbärsgläntan är vår sista etapp i Kareby Äng och består av 26 välplanerade och Svanen märkta radhus där familjen kan växa och trivas. I den södra delen av Kareby Äng runt en grönskande gård med fruktträd och lekplats bygger vi 26 radhus på 101, 121 och 123 kvadrat. Alla med minst 4 rum i två plan med egen uteplats och en lättskött trädgård med utsikt över gården och lekplatsen. Här kan barnen springa fritt och leka med kompisar medan du kopplar av med en kopp kaffe på din uteplats.

⁄02

brf logementet

I grannskapet Logementet i Kviberg bor du med bekvämt avstånd till det mesta. Du har naturen precis utanför dörren och både Gamlestaden och centrala Göteborg bara en cykeltur bort. Under 2021 planerar vi säljstart av grannskapet Logementet med lägenheter på 1–3 rum och kök. Här hittar du enkelt ett hem som passar dig. För dig som vill bo modernt, men ändå njuta av Kvibergs historiska omgivningar är Logementet perfekt. Med de anrika kasernmiljöerna som närmsta granne är det lätt att blicka tillbaka i tiden, samtidigt som du har den moderna vardagens alla bekvämligheter alldeles runt knuten. Här får du välja mellan citypulsen och skogspromenaden, samtidigt som du kan koppla av i grannskapets pergola eller utmana vänner på boulebanan.

⁄03

södra änggården - brf kungsmyntan

I Södra Änggården bor du i en skön stadsmiljö mitt emellan centrum och havet. Botaniska trädgården, Slottsskogen och Linnéplatsen når man på bara några minuter. Längtar du efter lugnet finns Änggårdsbergens vilda natur alldeles intill och saltstänkta bad finner du en kort cykeltur bort. Bonavas del i Södra Änggården kommer bestå av flera grannskap och säljas i olika etapper. Först ut är Explora med ca 200 bostadsrätter i varierande storlekar. Här planeras också för gemensamhetslokaler med övernattningsmöjlighet, takterrass och en härlig innergård med pergola och lekytor. Det kommer även finnas ett garage. Vill du bli en av grannarna?

Södra Änggården
Scroll to Top